+40 265 770 480 / +40 722 1000 38

 

Str. Zaharia Boiu 12-16,

545400 Sighișoara, Romania

Menu

Rezervați acum!Pe când doriți să ne vizitați?

29-09-2023
30-09-2023

Hotel Korona Sighisoara****

Bine ați venit!

Ne bucurăm că ne ați ales pentru sejurul dumneavoastră!

Veți fi întâmpinat cu un lobby spațios și o recepție prietenoasă care este disponibila non-stop.

Renovate in 2022, camerele și suitele au un design elegant și modern, cu acces Wi-Fi gratuit, încălzire și aer conditionat, TV, minibar si espressor de cafea. Fiecare baie oferă  cadă sau cabină de duș, uscător de păr, articole de toaletă, halate și papuci.

Restaurantul hotelului prezintă vedere spre minunata grădina și terasa interioară cu piscină. Acesta oferă măncăruri tradiționale reinterpretate din bucătăria românească dar și preparate gustoase internaționale.

După o zi de vizitare a obiectivelor turistice, vă puteți relaxa în superba gradină a hotelului, bucurându-vă de farmecul și frumusețea florilor, savurând băutura preferată intr-un ambient muzical plăcut. Veți putea descoperi cea mai frumoasa grădină cu terasa și piscină din Sighișoara.

 

Hotel Korona este punctul de plecare perfect pentru explorarea orasului fiind situat la poalele cetății medievale și la 5 minute de mers pe jos de centrul istoric și comercial al Sighișoarei.

 

Obiective turistice precum Turnul cu Ceas, Scara Acoperita, Biserica din Deal, Zidul Cetății se afla la o plimbare de doar 5-10 minute.

 

La doar câțiva km se afla castelul Bethlen din Criș, cetatea Biertan precum și sate specifice din zona Transilvaniei: Viscri, Saschiz, Mălâncrav. Gara din Sighisoarei se afla la 800m."City of Sighisoara - Transylvania's Medieval Spirit"

Luxury rooms
Bathroom
Pool

Satisfactia dumneavoastra este pe primul loc!

Totul începe cu o primire caldă....

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe speciale, vizitând Cetatea Medievală din Sighișoara, dar și alte obiective importante din jurul orașului, Hotel Korona**** vă oferă cele mai bune servicii de cazare din Sighisoara. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau completând formularul de contact.

Cu o multime de facilitati la fața locului, la Hotel Korona **** îți poți petrece o zi întreagă relaxându-te la piscină, masaj, centru de wellness sau chiar participând la clasele de yoga din Mandala Yoga Center.

Scopul nostru este de a crește satisfacția clienților depășind așteptările dumneavostra!

Evenimente și întâlniri

Totul ce ne este în putință pentru a organiza evenimentul dvs cu succes.
Perfectionăm, organizăm, pentru dvs. suntem mereu disponibili!

 Evenimentul dumneavostra pe pr…

Vineri, 04 Octombrie 2019

  Daca sunteti in cautarea locatiei perfecte intr-un cadru medieval pentru compania dumneavoastra, Hotel Korona va pune la dispozitie doua sali de conferinta in care se pot organiza team-building-uri, intalniri de...

More